Nyheter

Ubuntu Touch Förhandstitt

Igår släppte Ubuntu en första förhandstitt av Ubuntu Touch till Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 och Nexus 10. Ifall jag hade haft tillgång till en Nexus mobil eller tablet så hade det varit väldigt intressant att testa och se hur Ubuntu Touch är i förhållande till Android och IOS. För att läsa mer om Ubuntu Touch kika in på Ubuntu Touch Install och på Ubuntu Touch ReleaseNotes. OMG! Ubuntu! har sammanställ en "How To" som finns här. Troligtvis finns det en hel del buggar i operativsystem i och med att det bara är en förhandstitt men med tiden så kan det nog bli en stark konkurrent till dagens mobila-OS.

Här är en länk till en forumtråd där medlemmen Thunderstruck har lyckats lägga in Ubuntu Touch på en Samsung Galaxy SIII så framöver kan man nog räkna med att det kommer gå att installera på andra mobiler också.

22/02/2013

TPB AFK - The Pirate Bay Away From Keyboard

För lite mer än en vecka sedan släpptes The Pirate Bay Away From Keyboard. Denna filmen handlar om grundarna av The Pirate Bay och rättegången mot dem. Den är helt klart sevärd då man får en insikt i ämnet. För mer info om filmen klicka in på: tpbafk.tv

18/02/2013